Műszaki Tagozat alakul az MLBKT-nál


E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2010.02.16.forrás:gyártástrend

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) tagjai új tagozat létrehozását kezdeményezték. A márciusban induló Műszaki Tagozat célja, hogy fórumot biztosítson a „logisztika hardverével” foglalkozó szakembereknek, lehetővé téve a rendszeres konzultációt, az álláspontok ütköztetését és közös állásfoglalások kialakítását azokban a témákban, amelyek a szakma érdeklődésre tarthatnak számot.

A Műszaki Tagozat létrehozásának kezdeményezői többek között az anyagmozgató és a komissiózó technológiák jelenéről és jövőjéről, a raktári rendszerek karbantartási és ellenőrzési követelményeiről, termékazonosítási és nyomon követési megoldásokról, raktárkezelő szoftverekről terveznek párbeszédet, kerekasztalok, előadások, workshopok és vállalatlátogatások formájában. A tagozathoz érdemes csatlakoznia a targoncák és egyéb emelő- és szállítógépek, állványok, rakodóeszközök, vonalkódok és vonalkódolvasók, címkék, csomagológépek és eszközök gyártóinak és forgalmazóinak, illetve felhasználóinak.

Az MLBKT minden érdeklődőt vár a Műszaki Tagozat alakuló ülésén, 2010. március 11-én 15 órakor az MLBKT Titkárságán (1061 Budapest, Király utca 12. – Hungaropharma épülete). Az első találkozón az alapítók közösen tervezik meg a tagozat éves programtervét, így mindenkinek lehetősége lesz témát javasolni, előadónak jelentkezni vagy vállalatlátogatásra invitálni a tagokat. A tagozathoz munkájában és programjain való részvétel előfeltétele az érvényes MLBKT tagság. A részvételi és csatlakozási szándékot a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címen március 9-ig, vagy az itt, online kitölthető űrlappal lehet jelezni.