Beszállítói parkot is tervez az Audi


E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

2011. április 11. forrás: Világgazdaság

Az autóipari multi beszállítói park létesítését is tervezi, hogy megpróbálja az eddiginél is jobban bekapcsolni a Nyugat-Európában és Magyarországon meglévő gépjárműipari beszállítói kapacitásokat az Audi Hungaria termelésébe. A jelentős beruházásra készülő Audi Hungaria várakozásai szerint győri fejlesztésük jelentős impulzust ad a hazai ipar jó néhány szereplőjének. A vállalat jelenleg 1400 alkatrész-beszállító céggel áll kapcsolatban. A társaság győri üzemében most készült el a húszmilliomodik motor.

Az autóipari multi vezetése arra számít, hogy számos cég jön majd beszállítóként Győrbe, s látja el alkatrészekkel az Audit – mondta Czechmeister Mónika, az Audi Hungaria Motor Kft. kommunikációs vezetője. Új nemzetközi és hazai szereplők megjelenését egyaránt várják. A projekt keretében beszállítói parkot is terveznek a reménybeli partnerek számára – a részletekről még folynak az egyeztetések.

A beszállítói parkkal az a vállalat célja, hogy tovább növelje a Magyarországon értékteremtő tevékenységet végző beszállítók számát és a megfelelő keretfeltételek kialakításával hozzájáruljon, hogy a győri letelepedés még vonzóbb alternatíva legyen számukra.