Szlovák Együttműködési Börze


E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

logo_magyar_arany_csillogA Magyar-Szlovák Gazdasági Vegyes Bizottság üléséhez kapcsolódóan 2017. október 30-án Üzleti Fórum, valamint B2B találkozók szervezésére kerül sor Kassán.

helyszín:
DoubleTree by Hilton Hotel

cím: Hlavná 1, 040 01 Košice, Szlovákia

időpont: 2017. október 30.

várható kezdés: 9:30


A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Az üzleti fórum programjának előkészítése folyamatban van.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy az utazásra busztranszfer is igénybe vehető Budapest, Eger, Miskolc és Kassa városa között. Az indulás várható időpontja 2017. október 30 kora reggeli órákban,visszaút időpontja a késő esti órákban.  A további részletekkel kapcsolatban a későbbiekben tudunk tájékoztatást adni.

Amennyiben a rendezvény felkeltette érdeklődését, kérjük, hogy részvételi szándékát az alábbi jelentkezési lap kitöltésével szíveskedjék jelezni legkésőbb 2017.10.15-ig.

Kérjük, hogy regisztrációja véglegesítéséhez küldje meg 3,5x4,5 cm méretű igazolványképet a Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. e-mail címre! Az igazolványkép a delegációs füzet elkészítéséhez szükséges.

Ha bármilyen kérdése felmerülne a rendezvénnyel kapcsolatban, kérem, írjon az Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre.