A Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNKH) B2B tárgyalásokkal egybekötött üzleti fórumot szervezett a Magyar-Szlovák Gazdasági Vegyes Bizottság üléséhez kapcsolódóan 2017. október 30-án, Kassán.


E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

A résztvevő vállalkozások az esemény keretében átfogó tájékoztatást kaptak a Szlovákiában rejlő üzleti lehetőségekről, valamint a határokon átívelő magyar-magyar, illetve magyar-szlovák üzleti és gazdasági kapcsolatok fókuszterületeiről.

A Magyar-Szlovák Gazdasági Vegyes Bizottság üléséhez kapcsolódó üzleti fórumon Magyar Levente a Külgazdasági és Külügyminisztérium miniszterhelyettese, valamint Vojtech Ferencz a Szlovák Köztársaság gazdasági minisztere nyitotta meg, melyet az automotive fókuszú panelbeszélgetések követtek, ahol lehetőséget kaptak az Észak-magyarországi Autóipari Klaszter képviselői és tagjai, hogy bemutassák a határon átnyúló együttműködésekben rejlő lehetőségeket.

Az előadásokat követően a B2B tárgyalások során bővíthették kapcsolatrendszerüket a résztvevők.

A programon klaszterünket többek között a Miskolci Egyetem, a BOKIK, a NKIK, a Bay Zoltán Kutatóintézet, Technoplast Group Kft. képviselték.

Album_Link