Járműipari üzleti találkozót rendeztek Miskolcon


E-mail
Olvasóink értékelése: / 1
ElégtelenKitűnő 

Üzleti találkozót szervezett Miskolcra a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetsége és a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara az Észak-magyarországi Autóipari Klaszterrel (NOHAC) közösen 2019. április 4-én a Miskolc MJV polgármesteri hivatalának dísztermébe. A régiót közel félszáz járműipari vállalat képviselte. Ez volt az év első ilyen vidéki találkozója.

A rendezvényre olyan vállalatok kaptak meghívást – főként a gépipar és a járműipar területéről –, amelyek bővíteni kívánják helyi beszállítói körüket, együttműködő partnereket keresnek és tájékozódni szeretnének az aktuális és helyi beszállítói kapacitásokról.

Fieszl Zsuzsa, a Magyar Járműalkatrészgyártók Országos Szövetségének ügyvezető főtitkára ismertette, évek óta szerveznek B2B üzleti találkozókat a Német-Magyar Kereskedelmi és Iparkamarával közösen, elsősorban Budapesten, de tavaly úgy gondolták, hogy vidékre is el kell vinni ezeket a programokat. Elsősorban azokba a városokba, ahol sok járműipari beszállító, vállalat tevékenykedik. – Miskolc idén az első ilyen település. Azért esett rá a választásunk, mert itt vannak olyan tagvállalatai mind a szövetségünknek, mind az iparkamarának, akik tökéletes partnerek lehetnek az első találkozó lebonyolításánál – mutatott rá, hozzátéve: több mint kétszáz egyéni tárgyalást bonyolítottak le a résztvevők.
Klaszterünket mind beszerzői, mind beszállítói oldalon jelentős számban képviseltették a tagvállalkozások.

 

img_majosz_varoshaza_190404ml_9.jpg

img_20190404_112303_jpg

img_20190404_112619_jpg