IPAR NAPJAI - HUNGEXPO


E-mail
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 

ipar_napjai_logo

 

Az IPAR NAPJAI a legátfogóbb ipari szakkiállítás, amely szinte az összes ágazatot felvonultatva ad képet a különböző iparági trendekről, fejlesztésekről és eredményekről. A kiállítás sikerességét mutatja, hogy számos kis- és középvállalkozás, valamint nagyvállalat foglalta le helyét a pavilonban, sőt a felmerült igényekre reagálva bővítenünk is kellett a kiállítói területet, így a konferencia termeknek új pavilont nyitottunk.

2018. május 15-18. között ismét IPAR NAPJAI a HUNGEXPO-n!

A 2018-as IPAR NAPJAI kiállítói: http://iparnapjai.hu/hu/kiallitoi-lista-2018

Újdonságok
A bejelentkezett kiállítók számos újdonsággal készülnek, hogy az IPAR NAPJAI-n megmutassák a látogatóknak, két kiállítás között sem pihennek, folyamatosan fejlesztik termékeiket, szolgáltatásaikat.
A kiállítók által feltöltött újdonságok az alábbi linken olvashatók: http://iparnapjai.hu/hu/ujdonsagok-2018

2018-ban kiemelt tematika - IPAR 4.0

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2018-ban is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata.
2018-ban újra Ipar 4.0 Konferencia, kibővített témakörökkel, neves külföldi és magyar előadókkal az NGM és az Ipar 4.0 Nemzeti Technológiai Platform Szövetség szervezésében. A konferencia központi témái: kiber-fizikai rendszerek, digitalizálás a teljes ellátási láncban, Ipari IoT hálózatok jövője, felsőfokú duális jellegű képzési modellek.

Programok
A konferenciák és továbbképzések mellett önvezető targonca bemutató, beszállítói fórum, targonca verseny és több témában előadások is várják a szakembereket.
Bővebb információ a programokról: http://iparnapjai.hu/hu/konferencia-programok

Reméljük, megtisztel minket jelenlétével
2018. május 15-18. között a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban!